Vinterferien 2017

Glade skoleelever, illustrasjon

Påmelding:
Påmeldingsskjema (som du finner til høyre for din base) kan leveres på Jupiter, Neptun og Pluto eller så kan dere gjerne sende påmelding på mail til oss.

ellinor.eide@osloskolen.no     dan.lorntzsen@osloskolen.no      karima.aoudia@osloskolen.no

Påmeldingsfrist er torsdag 2 februar.

For barn med halv plass:
Barn med halv plass kan bruke 2 hele dager per uke.

Oppmøtetid:

Vi ber om at barnet kommer til oppmøtetid senest kl 09.00 om det ikke står noe annet. Vi har dessverre ikke noe alternativ til de barna som kommer etter at gruppene har dratt.

Ta med:

Vi ber om at barnet får med seg nok mat og drikke. Vi er mye ute så det er viktig at barnet har varme vinterklær som dress, boblebukse/jakke, votter, lue osv. Barnet bør også ha regntøy og skiftetøy hengende på Aktivitetsskolen.

Den dagen vi skal på Sognsvann er det fint om de av barna som har, kan ta med seg skøyter og hjelm, evt. ski hvis snø

På kino dagen må barnet ta med 50,- kr til dette.